Miliarderi Bill Gates zbulon ndikimin që do të ketë ChatGPT në edukimin e brezave

Bill Gates ndau optimizmin e tij për rolin e Al ( Intelegjencës artificiale) në arsim, duke parashikuar se brenda 18 muajve të ardhshëm, intelegjenca artificiale do të jetë në gjendje t’i mësojë fëmijët se si të lexojnë dhe të shkruajnë! Ai beson se shërbimet e mësimdhënies me fuqi Al, si ChatGPT Plus, do të jenë më të përballueshme dhe më të aksesueshme sesa mësimet tradicionale njerëzore. Gates theksoi rëndësinë e vënies në dispozicion të këtyre mjeteve të drejtuara për vendet me të ardhura të ulëta dhe popullsitë e pafavorizuara, duke parashikuar një revolucion në metodat e mësimdhënies dhe të të mësuarit

Latest articles

Related articles