Luizit dhe Kristit s’i hiqet mendja nga striptistet: Tjetër jetë

Disa striptiste u futën në shtëpin e Big Brother mbrëmë për të festuar festën e beqarisë së Luizit, edhe pse ky i fundit nuk di gjë që do të martohet në finale me Kiarën.

Me sa duket Kristi dhe Luizi nuk i harruan kollaj kërcimet me to, sa që edhe në darkë teksa bisedonin i përmendën.

Kristi: Kur erdhën atë gocat thashë…shiiit…ekziston dhe kjo gjë thashë

Luizi: Ekziston dhe kjo jetë…

Kristi: Pastaj kur m’u afrua kjo goca, thashë ahhh. E di ti që më puthi ajo mua?

Latest articles

Related articles