Atentati ndaj Ardian Nikulajt, 2 prokurorë anglezë mbërrijnë në Lezhë

Vrasja e biznesmenit Ardian Nikulaj me 19-prill në Shëngjin, dy prokuror anglez kane mbërritur në Shqipëri për tu njohur me dosjen hetimore me provat që implikojnë personat e vënë nën akuzë të cilët janë ndaluar nga policia britanike.

Hetuesit anglez po zhvillojnë takime me drejtues te prokurorisë se Lezhës dhe grupin hetimor ne lidhje me këtë çështje.

“Porosiste birra dhe bënte lëvizje të dyshimta”, dëshmitarët e vrasjes së Nikulajt që ndihmuan në identifikimin e autorëve

Autoritetet angleze kërkojnë që të njihen me provat për të vendosur me pak rreth ekstradimit te personave te arrestuar në Angli me kërkesë të prokurorisë së Lezhës.

Latest articles

Related articles