Programi i PD, Papa: Premtojmë memorial të viktimave të komunizmit në Tiranë


Kryesuesja e listës së PD për Këshllin Bashkiak në Tiranë, Enriketa Papa përmes një komunikimi publik ka listuar pjesën kryesore të programit të Roland Bejkos dhe PD për bashkinë e kryeqytetit.

Programi mbi Kujtesen ne Tirane synon:
– Burgu 313 si muze i krimeve te komunizmit.
– Memorial te viktimave te komunizmit.
– Vila e Enverit, qender edukimi dhe informimi per krimet e komunizmit.
– Guide & app mbi vendet e kujteses se diktatures komuniste ne Tirane.
– Open air museum per te zhdukurit e komunizmit.
– Rishikim i emrave te rrugeve dhe shkollave te Tiranes.May be an image of blueprint and text

Latest articles

Related articles