Çiljeta me Veliajn?

Nga Indrit Vokshi

Kur u pata bërë anëtar i Këshillit Kombëtar të PD në 2018, më patën thënë disa:
Çne ti, je i ri, ne 20 vjet aty e sjemi në Këshill?!

U thashë: Merreni me qetësi, unë vendin e Çlijetës kam zënë, jo tuajin.

Ua thashë ketë për t’i poshtëruar e për tu tallur. Për tiu thënë se Sali Berisha iu fuste në kandidim Çiljeta e Ermal Mamaqë e nuk guxonit të kërkonit llogari, se iu kapte n’shpulla. Tani kërkoni llogari tek unë që vij prej angazhimit politik, anëtar kryesie e aktivist.

Çiljetën ua nxirrte Sali Berisha në miting që dashnorët e demokracisë dhe votës së lirë, teksa ajo këndonte, të murmurisnin: “Aaaaauuu, a ta hanksha qat cic oj ti.. Be ri sha, Be ri sha..”.

Dhe asokohe ajo ishte në rregull. Çiljeta e demokracis.

Tani me Lali botoksin, na ka dalë e shitur, cic’ e tradhtis.

Çiljeta të më falë për sarkazmën, ajo si kushdo tjetër në ketë vend, ka të drejtën e saj të ndjekë interesat e veta. Sali bosi kishte interes ta nxirrte në skenë, ajo kishte interes të paguhej. Tani ka interesat me Veliajn. Pse vetëm këta kanë të drejtën të kenë interesa në ketë shoqëri?

Sa merren me Çiljetën le të gjejnë ndonjë këngëtar që të dalë pro tyre, se kanë mbetur tek këta me çifteli që këndojnë “O Sal’ Brisha ner i kombit o hej..”.

Latest articles

Related articles