Basha ndan foton nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Lulzim Basha ka ndarë një foto nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës me Arben Gashi dhe Besnik Tahiri.

Basha shprehet shpresëplotë se sot do të kemi lajm të mirë nga Komiteti i Ministrave që sot vendos mbi pranimin e aplikimit të Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Europës.

Postimi

Në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Europës me Arben Gashi dhe Besnik Tahiri, me shpresën se sot do të kemi lajm të mirë nga Komiteti i Ministrave që sot vendos mbi pranimin e aplikimit të Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Europës.

Latest articles

Related articles