Kosovë – Arrestohet homologu i Ergys Verdhushkës së KESH, abuzoi me detyrën

Policia e Kosovës ka arrestuar drejtorin e Korporatës Energjetike, Nagip Krasniqin, me urdhër të Prokurorisë Speciale. Krasniqi dyshohet se ka kryer veprat penale ‘’Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar’’, Ushtrimi i ndikimit’’ si dhe veprën penale ‘’Konflikti i interesit’’.

“Njësia e Veçantë e Hetimeve sot ka bastisur zyrën e të pandehurit N.K. në Prishtinë, dy banesa në lokacione të ndara në Prishtinë, në pronësi dhe të shfrytëzuara nga i njëjti, me qëllim gjetjen e dëshmive të cilat kanë të bëjnë me veprat penale të lartcekura”, thuhet në njoftim.

Gjatë operacionit policor, janë sekuestruar dokumente të ndryshme që ndërlidhen me rastin si dhe pajisje elektronike.

Latest articles

Related articles