Gregor Rama dhe garda ruajnë kryeministrin në QSUT

Kryeministri Edi Rama i është nënshtruar ndërhyrjes kirurgjikale nga ekipi i mjekëve të drejtuar nga shefi i Kirurgjisë, Arben Gjata. Gjendja e kreut të qeverisë paraqitet e mirë dhe se pritet që nesër të lërë ambientet e spitalit. Hapësira e QSUT-së është nën vëzhgimin e oficerëve të Gardës dhe sipas ”Tv Klan”, kryeministrin e ka vizituar edhe djali i tij i madh.

Latest articles

Related articles