Urbani falas është politikë për beqarët dhe veteranët e luftës!


Vazhdon …

– Ne familjaret kemi probleme te tjera, psh ne do donim:

– Korsi te dedikuara per ata qe çojne femijet ne kopesht apo shkolle;

– Rimbursim te pjesshem apo te plote te kostos se furgonave te shkolles/kopshtit;

– Leje te Tirana parking per familjaret – nuk mund te kushtoje leja per parkim autoveture familjare me shume se 3000 L ne muaj.

Po keto nuk i premton njeri, sepse si njeri si tjetri nuk i duan familjaret, por duan beqaret dhe veteranet e luftes.

Latest articles

Related articles