Kandidati për Bashkinë e Tiranës, Bejko: Do thuhet e vërteta që është aleati ynë më i madh në këtë zgjedhje

“Së pari doja të falënderoja dhe të prezantoja para gazetarëve hartuesit e programit të Partisë Demokratike për fushatën elektorale 2023 në Tiranë dhe të bëja prezantimin e tyre. Është z. Mateo Spaho, dekan në Fakultetin Ekonomik në Universitetin Marin Barleti, i cili ka qenë drejtues i klubit të hartimit të programit, znj. Enrieta Papa, e cila është drejtuese e fushatës, znj. Mirela Karabina, drejtuese e komunikimit dhe mediave, znj.Taulanta Jupi, Koordinarore e Art-Kulturë-Trashëgimisë, znj. Jonila Godole është koordinatore e partneriteteve me organizatat e ndryshme, të huaja, kryesisht dhe veçanërisht edhe me të përndjekurit politikë, z. Gazmend Koduzi, është koordinator për çështjet e Shëndetësisë, Znj. Valnera Ziu, koordinatore për çështjet e anti-korrupsionit, z. Rezart Cubi, avokat, koordinator për Pronat dhe çështjet ligjore, si dhe një numër i lartë ekspertësh të tjerë të cilët punuan për programin tonë, të ardhur kryesisht nga bota universitare, ekspertë të fushave të ndryshme, me profile të spikatura në organizata joqeveritare, dhe organizata të huaja”.
“Synimi im kryesor ishte që të bashkëpunoja me mendjet më të mira që ka Tirana në këto fusha, për të profilizuar një program qartësisht të djathtë me një identitet qartësisht të djathtë, i cili do të prezantohet gjatë ditëve të tjera të fushatës”.
“Falenderoj me këtë rast kryetarët e partive demokratike të degëve në Tiranë, të cilët më kanë krijuar kushtet për fillimin e fushatës elektorale, bashkëbisedimin me strukturat, dhe mbi të gjitha ata kanë zhgënjyer këdo që ka besuar se Partia Demokratike nuk ka njerëz. Sepse pjesëmarrja e lartë e anëtarëve, simpatizantëve dhe mbështetësve tanë në këto takime, ka qenë e dukshme dhe masive. Natyrisht aty kam gjetur besimin dhe frymëzimin se kjo fushatë nuk do të jetë e vështirë për mua, përkundrazi do të jetë e lehtë.”
“Ne programin e kemi gati. Tezat e këtij programi do bëhen publike ditën e çeljes dhe çdo pikë e këtij program do të prezantohet te grupet e interesit, banorët e zonave rurale dhe atje do flitet qartë. Stili më i mirë i të bërit fushatë është të shkosh derë më derë, të takoj sa më shumë qytetarë të shtrëngimit të sa më shumë duarve. Por kjo s’do të thotë se do lëmë pjesë të tjera të Tiranës edhe pse koha është e shkurtër, gati 30 ditë.”
“Do thuhet e vërteta që është aleati ynë më i madh në këtë zgjedhje”.
“Do kemi një rrugëtim intensiv por së bashku do ia dalim”.
“I ftoj të gjithë ata që e quajnë veten të djathtë të votojnë, të mos hutohen nga ata që dikur ishin të djathtë po sot janë strehuar tek e majta. E kam fjalën për koalicionin në të cilin një pjesë e mirë e demokratëve janë strehuar në ombrellën politike të Ilir Metës. Vota, shkon tek Meta jo te PD. Kështu që, i ftoj demokratët të jenë racionalë”.
“Qëllimi ynë është të çlirojmë Tiranën nga kthetrat e grabitqarëve”.

Latest articles

Related articles