Sëmundja e marrëzisë prek kryeministrinë


Nga Indrit Vokshi

Edi Rama paralajmëroka se do ta nxjerrë Shqipërinë nga juridiksioni i Gjykatës së Arbitrazhit.

Sepse kjo gjykatë i dënoi me 110 milion euro veprimet e tij të paligjshme. Ska nevojë të dalim nga juridiksioni, mjafton të mos shkelim ligjin dhe jemi në rregull. Por e ka të vështirë të mos e shkelë ligjin.

Këta i kap sëmundja e marrëzisë. Nga Gjykata e Arbitrazhit paskan dalë vetëm Bolivia, Venezuela dhe Ekuadori. Doli Enver Hoxha nga Organizata Ndërkombëtare e Punës sepse ligji ndërkombëtar nuk i lejonte të fuste në punë 13 vjeçarët, diçka e tillë.

Kur ligji ndërkombëtar nuk u lejon diçka, këta në vend që të zbatojnë ligjin, dalin nga juridiksioni ndërkombëtar dhe izolohen.

Si qent pitbulla të cilët kur shkojnë në njëfarë moshe iu rritet kocka e kafkës iu has në tru dhe i çrregullon.

Latest articles

Related articles