Policia dhe anti-dr*ga kontrolle të rrepta në Pogradec, deri tani…

Policia e rendit dhe antidroga po zhvillojnë kontrolle të rrepta në rrugët e Pogradecit. Kotrollet janë të pozicionuara në akse me densitet të lartë lëvizjeje.

Sipas të dhënave të policisë, kontrollet fokusohen tek personat në kërkim, armëmbajtje pa leje dhe lëndët narkotike. Deri më tani nuk ka pasur raste të konstatuara, kontrollet vijojnë pasi edhe lëvizjet në fundjavë në juglindje janë të larta.

Latest articles

Related articles