EMRAT- “Zbërthehet” banda e trafikut të drogës në Londër, krerët e grupit shqiptarë

Anëtarët e një bande të trafikut të lëndëve narkotike, me drejtues shtetas shqiptarë, po presin vendimin e gjykatës nga autoritetet britanike.

Bëhet fjalë për grupin e drejtuar nga Edmond dhe Eduard Haziri, të cilët kontrollonin në trafikun e kokainës nga Londra në South Derbyshire, North-West Leicestershire dhe East Staffordshire.

Mediat britanike raportojnë se banda ishte goxha aktive, duke numëruar rreth 145 klientë në ditë.

Anëtarët e bandës u shpallën fajtor më 30 mars , ndërkohë që ende nuk është dhënë vendimi në lidhje me dënimin e tyre.

Emrat e anëtarëve të bandës:

Edmond Haziri, 36 vjeç

Eduard Haziri, 34 vjeç

Grazmend Hoxha, 47 vjeç

Samuel Stoica, 25 vjeç

Simon Stoica, 22 vjeç

Kirsti Prifti, 23 vjecc

Alban Krasniqi, 34 vjeç

Daniel Stavrat, 29 vjeç

Razvan-Ionel Manoliu, 27 vjeç

Joshua Garrigan, 32 vjeç

Latest articles

Related articles