Pse Spiropali nuk e kupton mesazhin se nuk duhet të bashkëpunojë me NON GRATA?

Ambasada e SHBA në Tiranë ka bërë një paralajmërim zyrtar për votuesit shqiptarë që të mbajnë distancë nga politikanët që SHBA i ka shpallur si “non grata”, siç është Sali Berisha dhe politikanët e tjerë, si Elisa Spiropali për takime në pedonale me Non Grata, që kanë përdorur njerëz të afërt apo të besuar si pjesë e politikës së tyre.

Paralajmërimi i SHBA-së është shumë i qartë: ata nuk do të bashkëpunojnë kurrë me Sali Berishën ose me kandidatët e qeverisë që kanë lidhje me persona që SHBA i ka shpallur “non grata”. SHBA po i bën thirrje qytetarëve shqiptarë që të kuptojnë pasojat e mundshme në rast se ata mbështesin armiqtë e SHBA-së në Shqipëri. Në asnjë moment SHBA nuk po paralajmëron votuesit kundër Berishës dhe as kundër kandidatëve të tjerë, sepse kanë frikë se ata mund të fitojnë.

Latest articles

Related articles