Kiara debaton keq me Efin, Luizi mbron partneren dhe “kërcënon” ‘miken’: Mos e zgjat, për të mirën tënde…

Pas sqarimit të dyshes Kiara dhe Efi në dhomën e surprizave, duket se debate ka vijuar edhe në dhomën e ndenjes.

Luizi ia ka sugjeruar Efit të mos e vijoj debatin më me Kiarën sepse nuk është në interesin e saj.

Luiz: Të sugjeroj mos ta zgjasësh këtë bisedë më Kiarën! Unë s’jam as prindi jot, askush por po të them të mos e zgjasësh.

Efi: Meqë ne të dyja e dimë më mirë, do e flasim.

Latest articles

Related articles