Bejko nis ditën me dy deputete të PD: Kur je i qartë në rrugën tënde, ke bërë gjysmën e punës

Kandidati i Partisë Demokratike për Tiranën për zgjedhjet vendore të 14 majit, Roland Bejko e ka nisur ditën me dy deputetë të PD-së.

Bejko thekson se ai ka zhvilluar një takim konsultiv për fushatën e Tiranës me dy deputetë të PD-së Arbi Agalliun dhe deputetin Lefter Gështenja.

Në fund të fjalës së tij Bejko thekson se kur je i qartë në rrugën tënde ke bërë gjysmën e punës.

Mëngjesi sot nisi këndshëm me një takim konsultativ për fushatën e Tiranës me dy deputetë të PD, prof. Arbi Agalliu dhe deputetin, ing. Lefter Gështenja. Kur je i qartë në rrugën tënde, ke bërë gjysmën e punës.’- shkruan Bejko.

Latest articles

Related articles