“Sa burra kam kaluar unë!”, plas debati mes banorëve: Do të të zhvesh fare


Hyrja e 4 ish-banorëve në shtëpinë e Big Brother duket se ka trazuar ujërat, pasi ata duhet të luftojnë për vetëm një vend në finalen e 6 Majit.

Së fundi pjesë e një debati me tone të ashpra kanë qenë Qetësori dhe Ronaldo, ku kanë vënë në pikëpyetje ”burrërinë” e njëri tjetrit.

Ishte Ronaldo ai që e ngacmoi me fjalë dhe Qetsori iu përgjigj se do e zhveshë nga burrëria kur t’i vijë ora, ndërsa Ronaldo shprehet i gatshëm dhe mezi po e pret këtë moment.

Debati:

Qetsori: Kam parë trima unë si puna jote.

Ronaldo Sharka: Sa burra kam kaluar unë si puna jote që kanë më shumë fjalë sesa vepra!

Qetsori: Ashtu ëë?

Ronaldo Sharka: Vetëm laparosin gjithë ditën, vetëm lidhje me burrërinë nuk kanë.

Qetsori: S’kanë lidhje me burrërinë ë?

Ronaldo Sharka: Me çfarë ka lidhje?

Qetsori: Ke burrëri ti, do të të zhburrëroj?

Ronaldo Sharka: Hë jepi. Kam, kam jepi.

Qetsori: Do të të vijë ora pa merak. Do të të zhburrëroj fare do të të zhvesh fare nga burrëria. Do të të vijë ora.

Ronaldo Sharka: Si pra si?

Qetsori: Mos u nxito avash, avash.

Ronaldo Sharka: Mezi po pres.

Qetsori: Po ti prit, çfarë ke ti, do të të vijë ora, do e shohësh.

Latest articles

Related articles