Edhe Gjykanoviç hap krahun, pas 30 vitesh në politikë pranon humbjen e zgjedhjeve

Presidenti aktual i Malit të Zi dhe udhëheqës i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS), Millo Gjukanoviç ka pranuar humbjen në zgjedhjet presidenciale që u mbajtën dje në Mal të Zi.

Ai ka uruar kundërkandidatin e tij, Jakov Millatoviq. Gjukanoviq ka falënderuar të gjitha ata që e mbështetën për të qen 30 vjet në pushtet.

Presidenti i ri i Malit të Zi, është Jakov Milatoviq, 37 vjeç.

Elita politike po rinovohet, kudo në Ballkan.

Vetëm në Shqipëri pritet rikthim i fuqishëm i profesor doktor ..e dini vetë ju. Që të rivendosë demokracinë, pastaj të largohet. Pastaj andej nga viti 2040, kur të cënohen demokracia, pluralizmi e vota e lirë të cilat ai e fansat e tij i kanë përzemër, ai do të rikthehet përsëri, kundër besprerit të radhës. Thuaju çtë duash, ta pranojnë. Vetëm tek demokracia e vota e lirë mos i prek se aty nuk durojnë.

Latest articles

Related articles