“Do zhduket mishi natyral, njerëzit do detyrohen të hanë insekte dhe mish artificial”

Sipas Alfred Cakos në një të ardhme do të zhduket mishi nga kafshët dhe do të zëvendësohet nga mishi artificial dhe insektet.

Ai ka deklaruar në rubrikën “Rrethi Katror” tek E Diell se Bill Gates dhe shumë të tjerë si ai kanë blerë shumë toka që të mos lënë njerëzit të mbjellin dhe të jetojnë të lirë. E gjithë kjo do ndodhë në jetesën që do bëhet kur të krijohen Smart City në një të ardhme jo shumë të largët.

“Jo më kot njerëz që janë në projekt të këtyre ngjarjeve të ardhshme si Bill Gate dhe të tjerë kanë blerë kaq shumë toka që të mos lënë njerëzit të venë të mbjellin dhe të jetojnë të lirë, por i kanë gllabëruar dhe gjithmonë tendenca e tyre është që të marrin sa më shumë tokë bujqësore që mos ua lënë njerëzve që ata të jetojnë të lirë. Oferta për ta është mishi artificial, janë insektet. Do të zhdukin mishin natyral të cilin do e mbajnë vetëm për vete me pretekstet e shtimit të gazit metan, për shkaktimin e efektit serë dhe të ngrohjes globale”, është shprehur Cako.

Latest articles

Related articles