Luizi këshillon Kristin për qëllimet e banorëve të tij…

Luizi ka diskutuar me Kristin për hyrjen e ish-banorëve në shtëpi.

Ky i fundit tha se loja u vështirësua, pasi tani në shtëpi hynë katër banorë.

Por Luizi i quajti ish-banorët “kartë e djegur” dhe se nuk përbëjnë asnjë rrezik për lojën e tyre.

Ai e këshilloi Kristin mos të bëhet pjesë e situatave, sepse ky është qëllimi i ish banorëve, ‘goditja poshtë brezit’, në këtë rast ngacmime ndaj tij për ish-marrëdhënien me Keisin.

Latest articles

Related articles