“Unë e kam dashur Kiara Titon, i kam bërë dhe një këngë” – gazetari Bledi Mane rrëfen

I ftuar ditën e sotme në “Më Lër të Flas”, Bledi Mane ka deklaruar se para se të hynte në BB VIP, ai e ka dashur Kiara Titon. Madje zbuloi se në dhomën e rrëfimit i ka shkruar dhe një këngë, të cilën kishte planifikuar ta këndonte bashkë me Nitën dhe Maestron.

Unë para se të hyja e adhuroja Kiarën. Kur hyra, doja ta ndihmoja, t’i jepja një dorë. I kam bërë një këngë Kiarës, do e këndoja unë, Nita Meastro por ajo këngë nuk u këndua kurë. Unë e kam dashur atë vajzë. Do e këndoj në këtë studio. Kur të dalë Nita do e këndojmë“, tha Bledi.

Latest articles

Related articles