Banorët pinë kafen e mëngjesit dhe bisedojnë në oborr (Video)

Mëngjesin e sotëm banorët kanë pirë kafen së bashku në oborr.

Një ndër diskutimet e tyre më të shpeshta që nga dje, ka qenë akti terrorist kundrejt Top Channel.

Fotini dhe Jori u shprehën se nëse familjarët do i thonë të dalë, ato do të dalin nga shtëpia, në të kundërt do qëndrojnë.

E ndërkohë, Qetsori dhe Olta e kanë shprehur vendimin e tyre për të vijuar qëndrimin e tyre në shtëpi.

Olta i dha një mesazh nga kamera familjes së saj.

Ajo i ka thënë që mos të shqetësohet askush, pasi Top Channel dhe shtëpia e tyre është e sigurt.

Latest articles

Related articles