Ambasadorja e SHBA viziton Roskovecin, pensionisti i lë një porosi: Kijeni kujdes Shqipërinë, është vendi më i mirë

Ambasadorja e SHBA-së, Yuri Kim, ka vizituar ditën e sotme Roskovecin për të parë ndikimin pozitiv që po bën projekti “STAR3” për të forcuar qeverisjen vendore dhe angazhimin qytetar.

Gjatë vizitës ajo është takuar dhe me banorët e Roskovecit të cilët i kanë lënë dhe një “porosi” ambasadores.

Njëri prej pensionistëve i shprehu asaj vlerësimet për punën që ka bërë, gjithashtu i kërkoi që të kujdeset për Shqpërinë pasi është vendi më i mirë.

Faleminderit për ndihmat që i jep Shqipërisë. Për Shqipërinë kujdesuni sepse Shqipëria është vendi më i bukur, më i mirë”, i tha ai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yuri Kim (@amb_yurikim)

Latest articles

Related articles