Sulmi me armë ndaj TCH, reagon Arbana Osmani: Nuk gjej fjalë për të ngushëlluar 3 fëmijët e Palit

Këto 24 orë kanë qenë të vështira për mua dhe gjithë kolegët e mi dhe nuk është e thjeshtë të gjej fjalët e duhura për të shprehur dhimbjen, trishtimin dhe zemëratën që ndjej. Shikues e publik që gjatë gjithë ditës sot nuk i ka kursyer mesazhet kurajoze ndaj nesh dhe për këtë ju jam falenderuese gjithmonë. Nuk gjej fjalë për të ngushëlluar 3 fëmijët e Palit që sot humbën babain, përveçse të lutem që Zoti t’u japë forcë të përballojnë humbjen e një njeriu të pafajshëm që sot është heroi im dhe i qindra kolegëve. Bashkë do jemi më të fortë.

Latest articles

Related articles