Shemsho Lamaj do të jetë kandidati zyrtar i PD për bashkinë Gjirokastër në zgjedhjet e 14 majit

Lamaj ka marrë miratimin e kryesisë dhe ka pranuar këtë angazhim.
Bashkëngjitur dhe CV e kandidatit të PD për bashkinë Gjirokastër.

Shemsho Lamaj ka lindur në Pucar dhe jeton në Gjirokastër. Ai është i martuar dhe me dy fëmijë.

Eksperiencat e punësimit

Data • Tetor 2013 e ne vazhdim aktivitet privat i vetepunesuar: Klinike-Farmaci veterinare ne qytetin Gjirokaster.
Roli ose pozicioni i punës

• Nentor 2009 –Tetor 2013 Drejtor I Drejtorise Rajonale te Bujqesise Gjirokaster.
• Janar 2006 – Nentor 2009 Pergjegjes I Sherbimit Veteriar prane Drejtorise Rajonale te Bujqesise Gjirokaster.
• Janar 2004- Dhjetor 2005 aktivitet privatat I vetpunesuar – klinike-Farmaci veterinare ne qytetin gjirokaster.
• Nentor 1997 – Dhjetor 2003 Specialist Veteriner prane Komunes Picar.
• Tetor 1996 – Nentor 1997 Sekretar I Keshillit te Komunes Picar
I
Arsimi dhe trajnimet

• Janar 2012 – Prill 2016 studimet e programit “Doktorature” prane
Fakultetit te Mjekesise Veterinare – Universiteti Bujqesor I Tiranes.
Mbojjtur “ shume mire” me Vendim Nr.7 date 12.04 2016.
• Janar 2010- 28.12.2011 Master Shkencor I Nivelit te dyte , shkelqyeshem. Tema bashkangjitur CV-se .
• Janar 2006- 09.12.2006 Master Universitar Nderkombetar I nivelit te pare Fakulteti I Mjekesise Veterinare Peruxhia Itali.
• 1987 -1992 kryej studimet prane Fakultetit te Veterinarise Tirane Diplomuar per Mjek-Veteriner me rezultate mire.
• 1983- 1987 kryej shkollen e mesme Veterinare ne Shkoder

Aktiviteti politik
Në vitin 1991, student i dhjetorit.
2001 e ne vazhdim anëtarë i kryesisë së Degës së PD.
2001 – 2005 Sekretar organizativ i deges
2007 e ne vazhdim drejtor i departamentit te bujqesise prane PD Gjirokaster

Latest articles

Related articles