Luizi bisedon me Kristin: Oltën e vret qetësia ime(Video)

Kristi dhe Luizi kanë biseduar së bashku në oborr mëngjesin e sotëm.

Strategjia e Luizit këto ditë ka qenë “qetësia”.

Ai ka thënë se po i pëlqen kjo lloj loje që po bën, pasi për sa kohë ai nuk krijon situata në shtëpi, edhe banorët e tjerë nuk kanë çfarë të bëjnë.

Sipas tij kjo qetësi i “shkatërron” banorët, sepse janë gjithë kohën në pritje të asaj që mund të ndodhë.

Latest articles

Related articles