“Kam rilindur për të zezën tënde”/ Ngacmimet Luiz-Olta: Unë vdes të ma nxish ti(Video)

Pasi Jori mbaroi “misionin” si lidere e shtëpisë, banorët do votojnë për të përzgjedhur një lider tjetër.

Qetsori i tha Oltës se ai do votojë për Luizin, sepse sipas tij, ia kërkoi votën dhe se të njëjtën gjë do bënte për çdo banor.

Duke folur nga skaji tjetër i pishinës, Olta tha se Qetsori po bën aleancë me Luizin. Kjo e fundit, madje i kërkoi votën Qetsorit, duke i thënë se e do ajo pozicionin e lideres këtë javë.

Olta madje i tha Luizit se ajo ka për qëllim që ta marrë Qetsorin në finale. Ajo shtoi se janë dy vende bosh për në finale, pasi njërin vend e ka “zënë” Olta dhe tjetrin Luizi.

Latest articles

Related articles