Pas shëndetësisë falas, Berisha premton dhe transportin falas në Tiranë!

Pas shëndetësisë falas të Ilir Beqës, një tjetër premtim ka ardhur për gjëra falas me pagesë në Tiranë. Sali Berisha ka mbështetur deklaratën për transport publik falas të kandidatit të tij, Belind Këlliçi.

Ai vlerësoi edhe premtimin e Këlliçit për transport publik falas në kryeqytet.

“Unë e falënderoj Këlliçin për premtimin që bëri para jush. Transporti falas ishte, mendoj unë, premtimi më i guximshëm, më i domosdoshëm, premtimi që do ndikojë në buxhetin e të gjitha familjeve”.

Këto propozime për gjëra falas janë pjesë e manualit te konservatorëve të Berishës. Mendje të ndritura.

Latest articles

Related articles