Do të prishet nominimi mes Oltës dhe Kiarës? Një Zarf mbërrin në BBV, hapet gjatë spektaklit

Një zarf i kuq ka mbërritur në shtëpinë e Big Brother. Ka qenë Elvisi ai që e ka sjellë nga dhoma e rrëfimit, por lajmërimi i Vëllait të Madh ishte që zarfi të mos hapet.

Përmbajtja do të lexohet gjatë spektaklit të sotëm. Çfarë mund të jetë vallë?

Kujtojmë se sontë pritet një eliminim i fortë në “Big Brother VIP” pasi në nominim janë Olta dhe Kiara. Dy vajzat janë pjesë e rëndësishme e BBV, që janë aty që prej ditës së parë.

Një zarf me një eliminim të papritur është parë si mundësi e vetme për të prishur këtë nominim.

Latest articles

Related articles