10 ushqime që krijojnë varësi e që duhet tu rrini larg

Ushqimet që nuk mund t’u rezistoni të listuara nga shkencëtarët pas kërkimeve, për të paraqitur ushqimet më të varura që konsumojmë.

Vullnetarët që morën pjesë në hulumtim i vlerësuan ushqimet dhe pijet sipas varësisë që i gjetën, domethënë nuk mund të ndaleshin në një copë, por vazhduan derisa u ndjenë se do të shpërthenin nga ushqimi i tepërt.

Shikoni listën e dhjetë ushqimeve që krijojnë varësi:

1.Djathë
2.Tortë
3.Soda
4.Burgers
5.Patate të skuqura
6.Akullore
7.Biskota
8.Patate të ziera
9.Çokollatë
10.Pica

Latest articles

Related articles