Zarf/ Banorët do të festojnë ditën e 90 në shtëpi me një ‘Festë në Pishinë’! (Video)

Për të festuar ditën e 90 të nisjes se Big Brother dhe qëndrimit të një pjese prej banorëve brenda shtëpisë, Vëllai i Madh ka organizuar për të gjithë një festë madhështore në pishinë.

Latest articles

Related articles