SPAK duhet të shkojë edhe në Golem, Qerret, Kavajë, Lalëz


Nga Basir Çollaku

Nëse SPAK pas Palasës shkon ne Golem, qerret, Kavajë, Lalëz a do të gjejë si banorë vilash
Veliajn
Fugen
Nenkryetarë e vartës të Veliajt e të Ramês !!
E mjaft mazhoritarê dhe opozitarë te rinj dhe të vjetër?!?!
Mund të jenë trukuar me emra të tjerë, por pronarë të vërtetë janë ata.
Ata t’i gëzojnë, por thjesht të tregojnë pak sinqeritet si i kanë pronësuar nga ana e portofolit.
Une them se pergjigje interesante ka në terren. SPAK si ta ketë kohën dhe mundësinë. !!!
Me pak shaka gjendet e verteta shpesh..

Latest articles

Related articles