Ekspozita “ARCHETYPE” e artistit Viktor Ferraj, nën kurimin elegant të Petraq Papës


Nga Taulanda Jupi

📍Universiteti i Arteve – Fab Galeri ekspozita
“ARCHETYPE” nga artisti Viktor Ferraj,nën kurimin elegant të Petraq Papës i cili shprehet :
“ARCHETYPE – në perceptimin e Viktor Ferraj është si ato kolonat e nënvetëdijes, të cilat ndërthuren me njëra-tjetrën, duke rrahur të rikrijojnë nga e para historinë në një dimension dhe këndvështrim tjetër. I gjithë ky proces i ngjan atij gërmimit arkeolgjik të kujtesës, ku imazhet flenë pa histori, alfabetet pa gjuhë, teatër pa skenë…”

Latest articles

Related articles