Aksidenti në “Rrugën e Kombit”, mësohet identiteti i viktimës (Emri)

Julian Kalliri është emri i drejtuesit të kamionit që mbeti viktimë ditën e sotme gjatë një aksidenti në “Rrugën e Kombit”

40-vjeçari nga Fieri, i cili banonte në Tiranë, ndërroi jetë pasi kamioni me të cilin udhëtonte, u përmbys në rrugë.

Kamioni ishte ngarkuar më lëndë drusore, ndërsa ngjarja ka ndodhur në Fushë-Dukagjin.

Kamioni ka prishur trafikndarësen dhe ka kaluar në anën tjetër të rrugës duke u përplasur edhe me pjesën anësore të shkëmbi.

Latest articles

Related articles