Fotinia komunikon me shenja me Luizin: Do dal unë!(Video)

Fotinia ka zgjedhur të “vetë sakrifikohet” dhe të dalë ajo të shtunën, në mënyrë që Luizi dhe Kiara ta vijojnë lojën ende.

Teksa Luizi po qëndronte i mërzitur në oborr, Fotini i tha atij që të rrijë i qetë pasi do dalë ajo të shtunën. Luizi i tha Fotinisë se nëse ajo e bën një gjë të tillë, ai nuk do i flasë më me gojë gjithë jetën.

Ai shtoi se këtë lojë, do e bëjë siç do ai vetë, ndaj ka vendosur të dalë nëse Kiara largohet.

Luizi u betua për mbesat e tij, se nëse publiku vendos të largojë Kiarën, ai do ikë bashkë me të. Fotini dhe Lorenci i thanë Luizit të mos bëjë betime kot, sepse po flet gabim.

Ai u shpreh se nuk është fare gabim sepse ai, Kiara dhe Olta kanë 90 ditë brenda në shtëpi dhe nuk ka ndonjë gjë nëse del ai.

Latest articles

Related articles