Rezultatet, ky është çifti që votuan shqiptarët për të nxjerrë “kokë më kokë” në nominim

Dy çiftet në televotim këto ditë kanë qenë Qetsor-Kristi dhe Olta-Kiara.

Një prej këtyre çifteve do përballet “kokë më kokë” sot dhe të shtunën njëri del.

Sipas sondazhit të “xing.al”, shqiptarët kanë votuar që të përballet çifti Qetsor-Kristi.

Qetsori-Kristi kanë marrë 65% të votave ndërsa Olta-Kiara 35%.

Latest articles

Related articles