Kandidatja e PD për Vaun e Dejës merr bekimin e ministrit të Jashtëm të Vatikanit


Kandidatja e PD për Vaun e Dejës Klomentina Drini zhvilloi një takim të shkurtër me ministrit të Jashtëm të Vatikanit, Imzot Paul Richard Gallagher.

Në jetë duhet të na udhëheqë mirësia dhe dashuria mes njëri-tjetrit!
– Cit. Imzot Paul Richard Gallagher.
Dom Gjergj Meta organizoi në Dioqezën e Rrëshenit një pritje madhështore, për Shkëlqesinë e tij Imzot Paul Richard Gallagher, Sekretar i Shtetit të Vatikanit për marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizmat Ndërkombëtarë, domethënë Ministër i Jashtëm i Vatikanit.
Imzot Gallagher udhëhoqi Ritualet e Meshës së Shenjtë në praninë e mbarë Besimtarëve të Krishterë, Klerit dhe Ipeshkvijëve të Kishës në Shqipëri.
Pas ritualit të celebrimit të Meshës së Shejtë, diskutuam për të ardhmen e Rinisë Shqiptare dhe mora bekimin për të çuar deri në fund misionin tim.

Latest articles

Related articles