Luizi mëson në BBV lidhjen speciale me banorin e ri: Bëj çfarë të duash, nuk të nominoj (VIDEO)

Kot nuk thonë, “Rastësia mbreti i botës”. Deri më sot në BBV, Luiz Ejllin dhe banorin më të ri Gerti Koxha i bashkonte origjina dhe dialekti të cilin e përfaqësojnë denjësisht.

Por teksa bisedonin mengjesin e sotëm ata mësuan një tjetër lidhje speciale. Nëna e Getrtit është mësuesja e parë e Luizit.

I surprizuar dhe duke kujtuar me nostalgji mësuesen e tij të parë, Luizi i premtoi Gertit se nuk do ta nominojë asnjëherë gjatë qëndrimit në BBV.

Biseda:

Luizi: Po mami?

Gerti: Mësuese.

Luizi: Ca shkolle?

Gerti: Ka qënë te shkolla e muzikës.

Luizi: Kush është nana jote?

Gerti: Donika, ka lëvizur, e kan dërgu..

Luizi: Ca vitesh ka qënë ajo?

Gerti: Deri në fund të 90-ës, ka dhënë gjuhë letërsi.

Luizi: Kur kam fillu klasën e parë unë, deri në fund të 90-ës, në 91 kam hy në klasë të parë. E kam pasur zysh fillore, Donika.

Gerti: Ca të ka dhënë?

Luizi: Të përgjithshme.

Gerti: Ka mundësi se ka dhënë edhe fillore.

Luizi: I ka pas vdekur burri apo djali.

Gerti: Ajo është.

Luizi: Tallesh. I ka pas lidh kali, po si?

Gerti: Ka pas një sëmundje të keqe, i ka vdek djali, e pastaj u martu me babin.

Luizi: Djali i Donikës je ti? Nuk ka pas gru më të bukur, më të mirë. E kam pas zysh kujdestare, deri në klasë të tretë, pastaj iku, na mori Valeria. A e di sa kam pa e pa? Kur të errësohet, do të marr te kamera ti them nënës ky është djali i Donikës.

@itsfloe #bigbrothervipalbania2 #bbvipalbania #bigbrother #topchannel #bigbrothervip🇦🇱 #bbvipalbania😍 #meluizin #luizejlli #fypシ ♬ Goosebumps – Usha Mangeshkar

Latest articles

Related articles