Kryebashkiaku i Krujës, Artur Bushi në SPAK

Kryetari i Bashkisë së Krujës, Artur Bushi në SPAK.

Bushi ka mbërritur në Prokurorinë e Posaçme. Nuk dihet arsyeja e thirrjes së tij nga SPAK.

Artur Bushi është një emër i përfolur dhe i akuzuar shpesh nga opozita për të kaluarën e tij.

Latest articles

Related articles