Olta dhe Qetsori diskutojnë strategjinë e Luizit(Video)

Pas hapjes së Zarfit të Zi, i cili dërgoi në nominim Armaldon, Kristin dhe Luizin, ky i fundit u shpreh se ai e kishte planifikuar një gjë të tillë. Kjo strategji është diskutuar nga Qetsori dhe Olta mbrëmjen e djeshme.

Olta i tha Qetsorit që Luizi imiton fituesin e Big Brother-it Kanadez, e thënë kjo nga vetë Luizi.

Ajo u shpreh se para se të hyjë nuk ka parë asnjë Big Brother të mëparshëm. Sipas saj është më e rëndësishme të jesh vetvetja.

Por Qetsori është shprehur se të suksesshmit kanë parime dhe skema të nevojshme për këtë lojë.

Latest articles

Related articles