“Nuk ka ardhur momenti për dashuri”, Kristi jo i sigurt për dashurinë ndaj Keisit?

Kristi ka folur ditën e djeshme për raportin që ka me Keisin, teksa ende sipas tij nuk e ka konsideruar si dashuri.

Kristi duke iu përgjigjur Luizit, ka thënë se ata kanë interes romantik ndaj njëri-tjetrit por kjo ende nuk quhet dashuri.

Pjesë nga biseda:

Kristi: Marrëdhënia jonë është parë me sy tjetër

Luizi: Ty të lind dashuria vetëm kur ke uri?

Kristi: Mua më lind interesi kur vjen momenti

Luizi: A ka ardhur ky moment që t’i thuash vetes jam i dashuruar?

Kristi: Jo për dashuri është shumë serioze, nuk ka ardhur momenti

Luizi: E kam seriozisht?

Kristi: Në rastin konkret për të thënë që unë kam dashuri për Kejsin është shumë herët. Kjo sepse unë i jap shumë rëndësi dashurisë.

Kjo që kemi ne është një situatë që po shkon shumë mirë në njohjen tonë, kemi interes romantik dhe po të vazhdojmë kështu mund të krijojmë një marrëdhënie serioze ku pjesë është dashuria.

Latest articles

Related articles