Lita: Berisha është pajtuar që revolucioni ka mbaruar, e ka kthyer fushatën për zgjedhje parlamentare

Në një intervistë për RTV Ora, gazetari Lavdrim Lita u shpreh se Sali Berisha nuk flet më për revolucionin.

Berisha është pajtuar se revolucioni ka mbaruar dhe nuk flet me për të. Berisha po e kthehen fushatën në një fushatë të përgjithshme, duke folur për McGonigal, shëndetësinë dhe Yuri Kim. Kandidatët që duhet të flasin dhe që takojnë çdo ditë qytetarët, duhet të flasin për hallet e qytetarëv

Latest articles

Related articles