Këto janë efektet anësore të cigareve elektronike

Cigaret elektronike kanë marrë një përdorim të gjerë nga njerëzit, si një zgjidhje për të lënë duhanin. Por sudimet tregojnë se ato janë shumë të dëmshme për shëndetin.

Avulli i tyre shkakton efekte anësore, të cilat përfshijë:

-Kollitje

-Gojë dhe fyt të thatë

-Gulçim

-Acarim i gojës dhe fytit

-Dhimbje koke

Nëse këtio simptoma i keni konike është mirë të shkoni te një mjek ose specialist.

Latest articles

Related articles