Olta: Po të mos ishte Luizi, Kiara do të ishte duke na parë nga televizori

Dy banoret e Big Brother VIP Albania, Olta dhe Kiara, kanë pasur një debat gjatë javës. Gjithçka nisi kur moderatorja u zgjodh lidere e shtëpisë dhe sherri mes tyre nisi nga ndarja e punëve të shtëpisë.

Pas përplasjes së tyre, Olta u shpreh se: Po të mos ishte Luizi, Kiara do të ishte duke na parë nga televizori.

Përgjigja e Kiarës ishte mjaftë e qetë duke thënë: Edhe mbase. Ndërsa, vazhduan duke mos pasur mospajtimet e tyre deklaruan se e kanë xhan njëra – tjetrën.

Latest articles

Related articles