Nita debaton me Shpatin: Ty nuk të zgjodhi Dea, pse prite të të zgjedh unë? (Video)

Një debat i ashpër ndodhi gjatë mesnatës mes Shpatit dhe Nitës, pasi kjo e fundit zgjodhi të shpëtonte Fotininë dhe jo atë.

Zgjedhja e saj e mërziti Shpatin pasi ai nuk e priste që Nita nuk do e shpëtonte kur nisi zinxhiri, për pasojë ai dhe tre banorë të tjerë, kaluan në nominim.

Nita i tha Shpatit që pse ai nuk i kërkon llogari Deas për të të njëjtën gjë, por pyet atë, kur edhe Dea nuk e zgjodhi.

Shpati tha se Dea nuk e dinte, pasi në fillim nuk u kuptua që banorët e rinj nuk kanë më imunitet. Sipas tij, Nita e mori vesh këtë gjë dhe zgjodhi të shpëtonte Fotininë.

Shpati u shpreh i zhgënjyer dhe i tha Nitës se nuk llogarit njeri në shtëpi, përpara asaj dhe për hir të faktit që ata njihen bashkë, duhet ta shpëtonte.

Latest articles

Related articles