Mbretëria e Skllevërve – KOMENT nga Indrit Vokshi

Nuk quajnë turp të mbështesin vrasës të pafajshmish.

Nuk quajnë turp të mbështesin blerës votash e vjedhës votash.

Nuk quajnë turp të mbështesin vjedhësit dhe përvetësuesit e pronave.

Nuk quajnë turp të mbështesin ata që merrnin 3 deri 5 mijë euro për të punësuar dikë në shtet.

Nuk quajnë turp të mbështesin ata që kanë vjedhur ujësjellësat, telat e energjisë elektrike dhe trotuaret – me tendera fallso.

Nuk quajnë turp të mbështesin ata që kanë gjobitur bineset dhe individët për tiu grabitur hakun.

Quajnë turp vetëm të mos i nënshtrohesh Sali Berishës.

Vidh, vrit, grabit, gjobit, pasurohu, nuk quhet turp. Turp quhet nëse nuk nënshtrohesh.

Mbretëria e Skllevërve.

Latest articles

Related articles