Zekthi: Zyrat janë tulla e dërrasa e llaç. PD është me njerëzit

Antari i kryesisë së PD, Fitim Zekthi ka zbuluar se si po mendon të veprojë PD zytyare sa i përket selisë blu ku vazhdon qëndrimin Sali Berisha dhe grupi i tij.

Në News 24, Zekthi tha se sa i përket selisë së PD-së, e cila sipas tij është uzurpuar nga lëvizja e foltores së Sali Berishës, do ketë përpjekje nga ana e Alibeajt që të mos krijohen konflikte dhe të merren ambiente të reja për zhvillimin e aktiviteteve të demokratëve.

“Shqipëria ka përjetuar shumë konflikte të shëmtuara. Selia ku ndodhet Berisha sot i takon PD-së dhe aty do jenë zyrat e drejtuesve. Me sa kam informacion që të mos hyjmë në konflikte nuk do shkojmë atje. Do përpiqen të marrin ambiente të tjera. Zyrat janë tulla e dërrasa e llaç. Nuk kanë rëndësi ato. Zyrat janë kot fare. Nëse do të punosh punon. Duhet që aty të rrijnë zyrtarët, por kjo nuk ndodh sepse është uzurpuar nga lëvizja e foltores deri sa të kuptojnë që ajo që bëjnë është pa kuptim.”, u shpreh Zekthi në rubrikën “Opinion” në News 24

Latest articles

Related articles