“Luftë trafikut të drogës dhe pastrimit të parave”, DEA amerikane kërkon ndihmën e shqiptarëve

Ambasada Amerikane në Tiranë me anë të një njoftimi në rrjetet e saj sociale bën me dije se Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të përkushtuar të punojnë me Shqipërinë për të luftuar trafikun e drogës dhe pastrimin e parave të lidhura me to, për një të ardhme më të mirë për shqiptarët.

Në njofton shkruhet se DEA nxit këdo që ka informacion në lidhje me trafikun e drogës ose pastrimin e parave të ardhura nga droga të ndajë informacionin me personelin e DEA-s në What App duke bërë publik numrin, ose email.

Ambasada po ashtu garanton se të gjithë të dhënat do të mbahen të fshehta.

Latest articles

Related articles