Sabiani banori më i ri i shtëpisë së Big Brother Vip2

Sabiani banori më i ri i shtëpisë së Big Brother Vip. Tashmë ai do jetë i pranishëm dhe do shohë nga afër raportin mes vajzës së tij dhe Kristit.

Ndonëse skeptik nga ekrani, do shihet në shtëpi se si do sillet ai përballë kësaj situate.

Latest articles

Related articles