Protesta/ Ambasada Amerikane thirrje qytetarëve të saj: Kujdes, mund të ketë dhunë

Ambasada Amerikane ka reaguar në lidhje me protestën e sotme të thirrur nga opozita, që do të mbahet në orën 12:00. Përmes një njoftimi ambasada iu bën thirrje qytetarëve të saj që të kenë kujdes.

“Është planifikuar të zhvillohet një protestë para godinës së Kryeministrisë. Kjo protestë ka potencialin të përhapet në rrugët përreth duke shkaktuar bllokime të trafikut, devijime dhe mbyllje të rrugëve. Protestat mund të çojnë në dhunë të mundshme.

Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin tubimet e mëdha. Ndërsa shumë ngjarje të mëdha zhvillohen në mënyrë paqësore, situatat mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit për informacionin më të fundit.

Veprimet për të ndërmarrë:

Qytetarëve të SHBA-ve u kërkohet të shmangin këtë ngjarje

Monitoroni mediat lokale

Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj

Mbani një profil të ulët”, thuhet në njoftim.

Latest articles

Related articles